Behandlinger

Jeg tilbyder

Klik på behandlingen, for at læse mere.

Healing - Klassisk Reiki healing, inkl. fokus på chakra

I løbet af en healing-session vil du kunne opleve en dyb følelse af afslapning, hvor energistrømme arbejder på at fjerne blokeringer, lindre stress og styrke din krops naturlige helingsproces. Der tages udgangspunkt i din egen problematik eller ønskede fokus, så du får mest ud af behandlingen. (Varighed: 60 minutter)

600kr

Inkl. moms 

Chakra Harmonisering - Styrk kroppens energicentre

Harmoniser og styrk kroppens energicentre, kendt som chakraer. Ved brug af healing, herunder håndspålæggelse og energiarbejde, arbejder jeg på at fjerne eventuelle blokeringer og genoprette balancen i de syv grundlæggende chakraer. Dette kan hjælpe med at forbedre følelsesmæssig, mentalt og fysisk velvære, og fremme en sund strøm af livsenergi gennem kroppen.  (Varighed: 35 minutter)

400kr

Inkl. moms  

Husrensning - Energi rensning af hjemmet

Er dit hus fyldt med tunge, gamle energier? Så er en husrensning løsningen for dig! Ved en energirensning af dit hjem, træder jeg ind og frigør det fra de negative energier, der har samlet sig. Jeg anvender kraftfuld røgelse såsom hvid salvie og Palo Santo træ (Helligt træ) i et kraftfuldt ritual, som ikke kun fjerner de gamle energier, men også tilfører nyt liv og positivitet til dit hjem. Har du lige overtaget et hus eller en lejlighed, så kan det være en god idé at få renset hjemmet, så du ikke bliver påvirket af de tidligere beboeres energier. (Varighed: 60-90 minutter)

850kr

Inkl. moms 

Kørsel - Vestsjælland 

Sorø, Slagelse, Kalundborg & Holbæk Kommune

Kørsel til andre kommuner: Kontakt mig for pris.

Gratis


Bestil din behandling online, via vores bookingside

Kontakt Marin Healing

Ring eller skriv til Marin Healing, så tager vi en uforpligtende samtale, om det jeg kan tilbyde dig. - Jeg udfører hjemmebehandlinger i Sorø, Slagelse, Kalundborg & Holbæk Kommune.