Bestil din hjemmebehandling online

Hjemmebehandlinger i Sorø, Slagelse, Kalundborg & Holbæk Kommune.

Planlæg din behandling herunder - Du betaler først, efter du har fået din behandling.

Har du spørgsmål eller problemer med din booking af en behandling, så tøv ikke med at ringe eller skrive på tlf.: 60 47 75 10

Hvad sker der efter min booking?

Efter vellykket booking, vil du modtage en bekræftelse på mail.

Før din planlagte behandling, ringer jeg til det telefonnummer du har angivet, cirka 30 minutter før. Derefter ankommer jeg til den adresse, du har angivet under bookingen, til det aftalte tidspunkt. Der er ingen behov for forberedelser fra din side, da jeg medbringer alt det nødvendige til behandlingen.

For at sikre en afslappende behandling, er det en god idé at sørge for, at der så vidt muligt er roligt i hjemmet. Vent for eksempel gerne med at sætte vasketøjet eller vaskemaskinen over, til din behandling er færdig. 

Hvorfor skal jeg oprette en bruger?

Når du foretager din booking online, skal du oprette en brugerkonto. Dette giver dig mulighed for at administrere dine reservationer, foretage ændringer eller annullere tider efter behov.

Skal man betale for kørsel?

Nej, det skal du selvfølgelig ikke. Den pris du ser på bookingsiden, er den endelige pris. Det bliver ikke dyrere for dig, så længe du bor i en af følgende fire kommuner: Sorø, Slagelse, Kalundborg eller Holbæk. 

Læs mere om behandlingerne